KezdőoldalRólunkGörögszénárólFelhasználásTermékeinkRendelésKapcsolat
     
 


Rendelés folyamata:


 1. A rendelés E-mailben történik, melynek során:

A rendelését kérjük E-mailen, keresztül küldje el a gorogszena@gmail.com címre,
A rendelés során kérjük, adja meg a következő információkat:

 1. Számlázási adatok (Cég) Név:
 2. Cím:
 3. Szállítási cím:
 4. Telefonszám:
 5. Rendelt termék(ek) neve:
 6. Rendelt termék(ek) mennyisége:
 7. Szállítási/fizetési mód: (Személyes átvétel, Postai utánvét; Utalás/Készpénz)
 8. Megjegyzés (nem kötelező)

 • Előreutalás esetén: rendelés leadásakor írja be a "Szállítási/fizetési mód" mezőbe, fizetés előreutalással. Az utalás előtt várja meg, míg tőlünk megkapja a banki átutalásra vonatkozó visszaigazoló e-mailt a pontos adatokkal: bankszámlaszám, pontos összeg.
  Átutaláskor a megjegyzés mezőben kérjük, tüntesse fel a megrendelő nevét, címét, ha nem saját számlaszámról utal (ez alapján azonosítunk be).
  A rendelt termék/ek ára és a szállítási költség összegének számlánkon történő jóváírását követően adjuk fel a rendelt termék(ek)et.
 • A rendelés során a Trigonella Med. Kft. rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivételt képez szállítópartnerünk, kinek az átadott információkra  szüksége van a megrendelés teljesítéséhez.
 • A rendelésére 24 órán belül E-milben/Telefonon reagálunk, tájékoztatjuk a rendelés teljesíthetőségéről, valamint várható teljesítés időpontjáról.
 • Megrendelése akkor tekinthető véglegesnek, amennyiben azt munkatársunk visszaigazolta.
 • Kérjük, ügyeljen az adatok pontos megadására, ezek hiányában meghiúsulhat a kapcsolatfelvétel, és a megrendelés teljesítése.


A leadott megrendelések a megrendelést követő munkanapon kerülnek feladásra. A szállító partnerünk hibájából eredő késésért felelősséget vállalni nem tudunk.  A 8 napon belül visszaküldött bontatlan termékek árát 30 napon belül visszatérítjük. A szállítási/visszaszállítás költségét nem áll módunkban visszatéríteni. Minden dobozban megtalálható rendeléstől függően a nyugta vagy a készpénzfizetési számla.

 

Megrendelés módosítása:

 

 • A gorogszena@gmail.com email címen, van lehetőség, módosítás esetén, mindig a dátum szerinti legutóbb beérkezett rendelését tekintjük aktuálisnak, változtatás esetén ismételten adja meg a rendelés leadásához kért információkat.
 • Rendelhető termékeket a „Termékeink” opció alatt tekintheti meg.  Az árak áfát tartalmaznak, de nem foglalják magukban a szállítással kapcsolatban felmerülő költségeket. Ezekről a „szállítási információk” menüpont alatt tájékozódhat.

Az oldal tetejére

 

 

Szállítási információk:

 1. Lehetőség van személyes átvételre a Kapcsolat fül alatt megadott címen, ez esetben a szállítási költség nem terheli a vásárlót.

 2. Mosonmagyaróvár területén a házhozszállítás INGYENES.

 3. Az ország más területeire a megrendelt termékek házhozszállításáról szállító partnerünk, a a Magyar Posta Zrt. gondoskodik, 2-5 munkanapon belül.

 

A Házhozszállítás díja:

Postai díjszabások

Garancia, Szavatosság


 1. Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve.
 2. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
 3. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan gyári hibásak.

 

Elállás Joga


A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Kivonat a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvényből:
4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül
elállhat. (2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási jogát a) termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig, b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja. (3) Ha a 3. § szerinti írásbeli
megerősítés kézhezvételére - a (2) bekezdés a) pontja szerinti esetben – a termék kézhezvételének napjától, illetve - a (2) bekezdés b) pontja szerinti esetben - a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, ettől az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb mint nyolc munkanap van hátra. (4) Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. (5) A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. (6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű
TorvenyesWebaruhaz.com – Kerülje el a fogyasztóvédelmi bírságot! 22használatából eredő kárának megtérítését. 5. § A felek eltérő megállapodásahiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot: a)szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidőlejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte;b) olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynekára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásátólfügg; c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó; d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta; e) hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében; f) szerencsejáték-szerződés esetében.
A törvény további részletei megtekintése itt megtekinthető.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.  A megrendelésének rögzítésével elfogadja a Trigonella Med Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

 

Elállási jog gyakorlásának menete


Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, az utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt)
A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Trigonella MEd. Kft.
Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát.

A rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.
Jelen általános szerződési feltételek dokumentum nyomtatóbarát változatának letöltéséhez, és megtekintéséhez kattintson ide.

 

Az oldal tetejére

 
     
Kezdőoldal | Rólunk | Görögszénáról | Felhasználás | Termékeink | Rendelés | Kapcsolat
© Trigonella Med Kft. 9200 Mosonmagyaróvár Kadocsa Gyula u. 25 Fax: +3696/213-929 E-mail: gorogszena@gmail.com Copyright ©